Van Drunen is opzoek naar collega's!

Op dit moment heeft Van Drunen drie vacatures open staan. Zij zijn opzoek naar een beveiligingsmonteur, hulpmonteur en een uitvoerder. Zit er een geschikte functie voor jou tussen?

Vacature Beveiligingsmonteur 

Deze functie houdt in het zelfstandig afmonteren, programmeren en inbedrijfstellen van deze installaties. Tevens het geven van uitleg en gebruiksinstructies aan de klant. Het verrichten van onderhoud en het verhelpen van storingen behoren ook tot de werkzaamheden. Kijk hier voor de functie eisen en wat van Drunen u kan bieden!

Vacature Hulpmonteur

Deze functie houdt in het assisteren van de (hoofd)monteur bij het aanleggen van elektrotechnische-, inbraak-, brandmeld- en ontruiming installaties.  Kijk hier voor de functie eisen en wat van Drunen u kan bieden!
Vacature Uitvoerder

 

Deze functie betreft het leidinggeven aan een team van monteurs en hulpmonteurs op een groot project. Hierbij komen alle disciplines van het elektrotechnisch installatie werk aan de orde. Het bijwonen van bouw en werkvergaderingen valt ook onder de verantwoordelijkheid van deze functie. Kijk hier voor de functie eisen en wat van Drunen u kan bieden!

Zit er een geschikte functie voor u tussen? Stuur dan sollicitatiebrief voorzien van CV per post naar Overveld 21 3848 BT Harderwijk t.a.v. mevr. B. van Luttikhuizen of per mail naar [email protected]. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. H. van Drunen telefoon 0341 43 49 49