Vacatures Werkis Harderwijk

Het weer is mooi en mensen gaan graag weer naar buiten. Werkis Harderwijk heeft vacatures open staan die hier op aansluiten!

Hovenier (M/V) Harderwijk, 40 uur per week

Groene vingers én een groen hart? Kom jij uit de buurt van Harderwijk of Almere? Dan zoeken we jou!

Wij zijn op zoek naar vakkundig hoveniers. Je komt te werken op verschillende projecten in het grotere groen. Dit kunnen bedrijfstuinen zijn, gemeentelijk groen of semi-overheidsinstellingen. Het is zeer afwisselend werk, je houdt je namelijk bezig met zowel aanleg, onderhoud als renovatie. Bekijk de volledige vacature.

Allround boomverzorger (M/V) Ermelo, 37 uur per week

Ben jij iemand die zelfstandig kan werken en vind jij het leuk om buiten te werken? Allround boomverzorger zou dan iets voor jou kunnen zijn!

Voor een opdrachtgever in Ermelo zijn wij op zoek naar een allround boomverzorger. Als boomberzorger zorg jij in de buitenwereld voor het onderhouden, verplaatsen en planten van bomen. Naast dat jij je met bomen bezig houdt, ben jij het visitekaartje van de organisatie. Jij zorgt er voor dat er voldaan wordt aan de wensen van de klant. Bekijk de volledige vacature.

Hovenier (M/V) Harderwijk, 40 uur per week

Wij zijn op zoek naar ervaren hoveniers uit de omgeving van Harderwijk. Als hovenier werk je onder leiding van een voorman bij de aanleg en het onderhoud van stedelijk- en particulier groen. Dit kan bijvoorbeeld het onderhouden van tuinen bij zorginstellingen zijn of het aanleggen van een bedrijfstuin. Je kunt zelfstandig werken en eventueel optreden als vervangend voorman. Bekijk de volledige vacature.

Voorman groen (M/V) Ermelo, 37 uur per week

Als voorman groen geef je leiding aan een groep medewerkers en houd jij toezicht op veilig gebruik van machines, apparatuur en gereedschappen. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van Flora en Fauna QuickScan. Verder houd jij de werkadministratie bij en meld jij (dreigende) gebreken aan apparatuur/gereedschappen aan de coördinator. Je anticipeert op situaties en bepaalt de prioriteit van de werkzaamheden. Bekijk de volledige vacature.

Medewerker groenvoorziening (M/V) Ermelo, 37 uur per week

Voor een opdrachtgever in Ermelo zijn wij op zoek naar een groenvoorziener. Als groenvoorziener zorg jij voor het onderhouden van groot groen (hierbij kun je denken aan plantsoenen en parken). De werkzaamheden bestaan uit schoffelen, uitharken en snoei- en maaiwerkzaamheden. Bekijk de volledige vacature.

Werkvoorbereider (M/V) Ermelo, 37 uur per week

Als werkvoorbereider koop jij project gerelateerde materialen in en maak jij de projectplanning. Jij houdt de voortgang op de bouwplaats en de kosten in de gaten. Ook onderhoud jij de contacten met de leveranciers en de uitvoerder op de bouwplaats. Verder ben jij verantwoordelijk bij het opstellen van werkmappen. Bekijk de volledige vacature.