UDX, nog een reden om naar de Harderwijkse Oudejaarsconference te gaan

Nog een paar dagen en dan is het tijd voor de Harderwijkse Oudejaarsconference. Een avondvullende cabaretvoorstelling over Harderwijk van theaterduo Sjors & Ruud. Ze krijgen muzikale versterking van Shantykoor De Boekaniers uit Harderwijk, ook dansschool UDX levert een bijdrage.

“Wij zijn gevraagd door de organisatie zelf om mee te doen. Elk jaar kiezen ze een lokale culturele ondernemer om deel te nemen aan de show die voor en door harderwijk(ers) is gemaakt”, zegt Samantha de Vries, eigenaar van dansschool UDX.

De afgelopen maanden zijn ze bezig geweest met het bedenken van een choreografie, niet één, maar meerdere. “Wij doen een aantal dansen in de voorstelling”, aldus De Vries. De laatste weken stonden in het teken van de generale repetities. Het team van UDX is er klaar voor.

Wat het publiek kan verwachten? De Vries wil niet teveel verklappen. “De stijl zal vooral een mix zijn tussen show en street.”

Nieuwsgierig geworden? Kaarten voor de Harderwijker Oudejaarsconference op vrijdag 13 december zijn te bestellen via www.theaterharderwijk.nl en kosten vijftien euro.
 

Sponsoren Harderwijkse Oudejaarsconference

Goud:
Gert van Lunteren Assurantien BV
Shell Witkamp Benzine Stations
FIRA Wonen
PUUR Professionele Uitvaartzorg

Zilver:
Veluwe Drilling
Van Delft Biscuits
De Hypotheker Harderwijk
Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg
Martin Doornhof

Brons:
Kok Experience
Foppen Reclame
Eszet Handelsgroep
Van den Berg Verzekeringen
Van den Berg Sloopwerken