TREK Benelux houdt voor vierde jaar op rij consumentendag

Voor de vierde keer wordt dit jaar de Trek World Benelux consumentendag in Harderwijk gehouden, op zaterdag 18 augustus, van 10.00 uur  tot 15.00 uur, op het Bouw & Infrapark in Harderwijk. 

Een dag voor iedereen die van fietsen houdt en zich wil oriënteren op de nieuwste producten. 

“Trek Benelux organiseert al jaren voor haar dealers Trek World. De dealershow ter introductie van het nieuwe programma fietsen en accessoires. Omdat er op zaterdag geen dealers komen, vanwege de drukte in hun eigen winkels, kwamen we op het idee om consumenten uit te nodigen. Wat het eerste jaar 250 consumenten trok, is inmiddels uitgegroeid tot een event waar ruim duizend consumenten op afkomen”, zegt Bob de Wit, Event Manager Trek Benelux. 

De consumentendag is voor iedereen die van fietsen houdt.

“Sommigen komen hier om zich te oriënteren op de aankoop van een nieuwe fiets en anderen komen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. We verkopen geen fietsen aan de consument, daar hebben we onze dealers voor.” Het is dus puur een dag om kennis op te doen, te vergelijken en te testen. Wat is volgens De Wit de grootste publiekstrekker? “Het bekijken van de nieuwste collectie fietsen en accessoires is voor de meeste bezoekers de belangrijkste reden om te komen. Ruim zeventig procent van de bezoekers maakt ook daadwerkelijk gebruik van de mogelijkheid om te kunnen testrijden op de diverse modellen. Er zijn toeleveranciers aanwezig om de consument te informeren.”
 
De ‘kijk-en-vergelijk-dag’ is bedoeld voor elke fietser, zowel de recreatieve- als de wedstrijdfietser. “Trek biedt een breed assortiment fietsen en daarnaast een uitgebreide collectie van sportieve fietsaccessoires van het merk Bontrager. We bieden stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, mountainbikes en racefietsen, kortom voor elk wat wils. Op het gebied van Bontrager accessoires bieden we alles voor de sportieve fietser. Zoals fietshelmen, fietsschoenen, wielen, banden, zadels, computers en verlichting.”

Toegang en parkeren is gratis. Wel vragen we je om je aan te melden via Eventbright. Alvast bedankt en graag tot ziens op 18 augustus in Harderwijk.

TREK consnumentendag 2018 Harderwijk fietsevent