​Tino Martin en Outsiders zetten Putten op z’n Kop

Tino Martin en Outsiders zijn op zaterdag 23 november in de manege van de partij tijdens het Foute Pakjes Festival van Putten op z’n Kop. De verkoop van de Super Early Bird tickets is van start gegaan.

Liefhebbers van een feestje kunnen tot en met zaterdag 11 mei hun tickets kopen voor 19,50 euro per stuk

“Dat is een mega voordeel. De tickets worden in drie fases aangeboden. Dit is de ‘Super Earlybird fase’. Na zaterdag 11 mei kunnen belangstellenden Earlybird tickets kopen voor 24,50 euro. De reguliere prijs van de tickets is 29,50 euro. Het belooft weer een te gekke avond te worden die je niet wil missen. Dus wees er snel bij”, geeft Jeroen van Eck aan. “Uiteraard hebben we nog meer artiesten weten vast te leggen en de komende periode maken we de namen van deze artiesten bekend die zullen optreden in de manege. Koop nu tickets via de website www.puttenopznkop.nl/tickets/.

Zonder team Putten op z’n kop zijn we nergens!
“Wat maakt een feest succesvol? Voor ons zijn dat de blije gezichten van onze bezoekers en minstens zo belangrijk de enorme glimlach van ons waanzinnige team”, geven Remco van Soest en Jeroen van Eck aan. “Want voor wie het nog niet wist, Putten op z’n Kop wordt gedragen door een megateam van meer dan negentig vrijwilligers! Stuk voor stuk allemaal toppers, die ons helpen het mooiste feest voor Putten en omstreken neer te zetten. Dag in dag uit staan ze voor ons klaar om samen met ons, een topproductie neer te zetten. Van het opbouwen van het terrein, het draaien van de barren, het waarborgen van de veiligheid, het begeleiden van de artiesten tot aan het bevoorraden en tot slot de afbouw. Een bult aan werk, uitgevoerd door de liefste mensen die wij ons maar kunnen wensen. Wij zijn dan ook enorm dankbaar voor alles wat zij doen.”

Ook deel uitmaken van de Putten op z’n Kop familie, stuur dan even een mailtje naar [email protected].