Tafelgesprekken met vrouwen die (weer) aan het werk willen

Wilt u graag (weer) aan de slag met werk of een opleiding? Maar heeft u geen idee waar of hoe u moet beginnen? Doe dan mee aan De tafel van één. De tafel van één zijn tafelgesprekken met vrouwen die geen werk hebben, maar wel (weer) iets willen gaan doen.

Dit is een project van WOMEN Inc. in samenwerking met de gemeente Harderwijk, ZorgDat en de Sociale Dienst Veluwerand.

Zeven ochtenden komt u bij elkaar aan tafel, elke week één keer. U gaat in groepen met elkaar in gesprek, waarbij een tafelbuddy als gespreksleider fungeert. Tijdens de tafelgesprekken en workshops denkt u na over de vragen: ‘Wat wil ik nou echt?’ en ‘Hoe kan ik dat bereiken?’ Meedoen aan De tafel van één kost niets en levert altijd wat op.

Wilt u na de tafelgesprekken een nieuwe stap zetten?

Lokale partners ZorgDat en Sociale Dienst Veluwerand kunnen u informatie bieden op het gebied van vrijwilligers- en betaald werk, cursussen, opleidingen of het starten van een eigen bedrijf. 
 
Data en locatie
Zeven dinsdagen vanaf 7 maart.
Locatie:  Wijkontmoetingscentrum stad ‘de Tinne’, Houtkamp 33.
Tijd: 9.00 tot 12.00 uur

Bent u verhinderd voor de eerste serie tafelgesprekken? Geen probleem, schrijf u dan in voor de tweede of derde serie! Een uitgebreid overzicht van de data kunt u vinden op www.harderwijk.nl/detafelvaneen.
 
Aanmelden
Deelnemen aan De tafel van één kan door u aan te melden via www.harderwijk.nl/detafelvaneen. U kunt ook een e-mail met uw gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en de datum van de tafelgesprekken) sturen naar [email protected].