Taartenactie voor bewoners AZC met Pasen

Door de coronacrisis is het leven van de bewoners van het AZC extra zwaar. Asielprocedures en trajecten voor gezinshereniging lopen vertraging op, terwijl het wachten toch vaak al lang duurt en de verveling toeslaat.

Veel activiteiten, zoals de internationale kerkdiensten en mannenavonden, liggen stil en er zijn minder mogelijkheden om Nederlanders te ontmoeten

In deze moeilijke tijd willen Stichting Present en Kerk & werkgroep Vluchteling Harderwijk de bewoners van het AZC een hart onder de riem steken en laten merken dat ze hen niet vergeten.

Daarom organiseert de werkgroep Kerk en Vluchteling Harderwijk in samenwerking met Stichting Present Harderwijk weer een taartenactie. Vorig jaar was dit een groot succes en daarom wordt deze actie nu herhaald in het paasweekend. Op zaterdag 3 april a.s. worden ruim 100 taarten uitgedeeld op het AZC.    

Bakt u ook mee?

Doet u ook mee door één of meer taarten te bakken? Let op! De taarten mogen geen alcohol en geen gelatine bevatten.

Meld u zo snel mogelijk aan, graag vóór 29 maart a.s. via deze link. Wilt u ook vermelden hoeveel taarten u bakt en hoe laat u de taart(en) op 3 april komt inleveren? Dat is mogelijk tussen 9.30-10.00 uur, tussen 10.15-10.45 uur en tussen 11.00-11.30 uur bij het AZC aan de Graaf Ottolaan 26 in Harderwijk.
 
Kunt of wilt u geen taart bakken, maar wel meedoen met deze actie? Maak dan een gift voor één of meer taarten over op rekeningnummer NL12RABO0158607546, ten name van Stichting Present Harderwijk o.v.v. taartenactie AZC. 
 
Mede namens de bewoners van het AZC hartelijk dank voor uw medewerking/bijdrage! 
 
Werkgroep Kerk en Vluchteling Harderwijk Stichting Present Harderwijk