Stichting Haringparty Harderwijk verplaatst feestelijke Haringparty naar donderdag 22 juni

Stichting Haringparty Harderwijk, de organisator van het meest smakelijke evenement van het jaar, heeft bekendgemaakt dat de langverwachte Haringparty een week later zal plaats vinden namelijk op donderdag 22 juni. 

Dit verrukkelijke feest, oorspronkelijk gepland voor donderdag 15 juni, is in overleg met de gewaardeerde partners en leveranciers verplaatst, omdat de nieuwe haring op deze nieuwe datum precies beschikbaar zal zijn

Het bestuur van Stichting Haringparty Harderwijk heeft met zorg en toewijding gewacht op het perfecte moment om dit culinaire spektakel te laten plaatsvinden. Ze willen immers alleen de allerbeste haring serveren aan hun gewaardeerde gasten. Hun visexperts heeft de organisatie onlangs geïnformeerd dat de haring op de oorspronkelijke datum nog niet vet genoeg was om te vangen en te verwerken. Dit heeft de organisatie doen besluiten om het evenement te verplaatsen naar donderdag 22 juni, de dag waarop de nieuwe haring wordt geveild in Scheveningen. Hij ligt vanaf vrijdag 23 juni in de viswinkels.
 
Ze begrijpen dat dit wellicht enige aanpassingen in uw agenda met zich meebrengt, maar ze verzekeren u dat het het wachten meer dan waard zal zijn. De vertraging heeft de organisatie de gelegenheid gegeven om de Haringparty nog langer te promoten en voor u om uw netwerk ook uit te nodigen. Wat mag je verwachten; ze hebben een breed scala aan heerlijke gerechten en drankjes voorbereid, allemaal bereid met de meest verse ingrediënten en volgens de hoogste culinaire standaarden. Mooie wijnen en lekkere koele biertjes, dat in combinatie met uw gewaardeerde zakelijke netwerk van de Noord-West Veluwe maakt dat u deze editie van de haringparty niet mag missen.
 
Mocht u nog geen kaart hebben gekocht, dan nodigen we u van harte uit om dit alsnog te doen. U kunt uw kaart gemakkelijk verkrijgen via onze website, https://www.hk-haringparty.nl/, of door een e-mail te sturen naar [email protected] met uw factuurgegevens. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit!
 
Stichting Haringparty Harderwijk is ervan overtuigd dat de verplaatste Haringparty op donderdag 22 juni een onvergetelijke ervaring zal worden. Samen met u willen ze toasten op de nieuwe oogst van deze zilte lekkernij en genieten van een avond vol smaak, plezier en samenzijn. Mis het niet! En vergeet niet; zij doen dit allen voor het goede doel, biedt gul op de veiling van het haringvaatje!
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Karlijn L’Ortye, vz. bestuur Stichting Haringparty Harderwijk Tel: 06-15611991
 
Over Stichting Haringparty Harderwijk:
Stichting Haringparty Harderwijk, bestaande uit leden van de JONH (Jonge ondernemers Harderwijk) organiseert jaarlijks de Haringparty in Harderwijk, waar haringliefhebbers samenkomen op het gezelligste plein van Nederland: De Vischmarkt om te genieten van deze Nederlandse delicatesse. Het evenement brengt het zakelijke netwerk in de regio samen en heeft als doel om de lokale gemeenschap te versterken en goede doelen te ondersteunen.

Lees ook:
HK Haringparty: ontmoet je zakelijk netwerk op een mooie zomerse avond