Start bouw uitbreiding project Lorentz Haven in Harderwijk

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van project Lorentz Haven wordt het project nu verder uitgebreid met acht moderne bedrijfsunits.

Kelvinstraat Harderwijk

Namens haar opdrachtgever mag Brandt Bedrijfsmakelaars acht hoogwaardige bedrijfsruimtes aanbieden op de strategisch gelegen locatie aan de Kelvinstraat

Elk voorzien van 75 m2 op de begane grond en 75 m2 op de eerste verdieping. De units zijn uitermate geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een mooie bedrijfsruimte in combinatie met ondersteunende kantoorruimte op een absolute toplocatie. Voor ondernemers die streven naar kwaliteit en stijl in hun zakelijke uitstraling bieden deze frisse bedrijfsruimtes een unieke kans.

Modern en individueel

De professioneel ogende nieuwbouw bedrijfsruimtes mét verdieping, beschikken over een individuele entree en eigen overheaddeur. Met een breedte van 5,8 meter, een diepte van 12,8 meter en een vrije hoogte van 3,2 meter zijn het ideale ruimtes voor diverse bedrijfsactiviteiten. De begane grond is geschikt voor nuttige belasting tot ca. 1.000 kg/m² en de verdiepingsvloer beschikt over een vloerbelasting tot ca. 250 kg/m².

Kelvinstraat Harderwijk

Ideaal voor diverse bedrijfsactiviteiten

De locatie staat verschillende bedrijfsactiviteiten toe, waaronder opslag- en bedrijfsruimte en zelfs de verkoop van boten en scheepsbenodigdheden. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke locatie aan het water is Lorentz Haven dé plek om je te vestigen.

Kenmerken van de bedrijfsruimtes

  • Afmetingen: 5,8m x 12,8m x 3,2m
  • Vloerbelasting begane grond: 1000 kg/m2
  • Vloerbelasting verdieping: 250 kg/m2
  • Inclusief overheaddeur
  • Inclusief individuele entree
  • Hoogwaardige afwerking en moderne voorzieningen
Bouwt u mee aan het succes van de Lorentz Haven? Grijp uw kans en vestig uw bedrijf op deze unieke locatie! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brandt Bedrijfsmakelaars.
 
Brandt Bedrijfsmakelaars I 0341 – 414 353 I [email protected]