Stadsidee 2022, aanmelden kan nog!

Heb je een goed idee? Doe er wat mee! Het winnende idee wordt onder jouw leiding, met deskundige steun van de gemeente Harderwijk, gerealiseerd. Tot en met 27 mei 14.00 uur kan je jouw idee nog aanmelden!

Stadsidee 2022

Zo werkt het
Werk jouw idee uit in een zo compleet mogelijk plan met een eerste begroting. Upload je idee hier op het online stadsgesprek Harderwijk. Je kunt jouw Stadsidee indienen tot 27 mei 2022, 14.00 uur. 

De ideeën worden in eerste instantie beoordeeld op haalbaarheid, het idee moet fysiek in de openbare ruimte zijn en commerciële ideeën zijn niet toegestaan. De geselecteerde ideeën worden daarna op deze website gepresenteerd. Vanaf 8 juni mogen alle inwoners van de gemeente Harderwijk in een stemronde via deze website (de meeste stemmen gelden) bepalen welk idee wint.

Voor de uitvoering van het Stadsidee 2022 stelt de gemeente Harderwijk € 45.000,- beschikbaar.

Gemeente Harderwijk daagt je uit!
Het is alweer de zevende editie van deze campagne die bedoeld is om buurt, wijk, dorp of stad mooier, leuker en leefbaarder te maken. Dat bleek de afgelopen jaren al een enorm succes. Veel verschillende ideeën werden ingestuurd. Door op de ideeën te stemmen bepalen inwoners zelf wie aan de slag mag om zijn droom werkelijkheid te laten worden. 

Bekijk hier de voorwaarden

Stadidee 2022 Harderwijk