Sinterklaas was zoek in Hierden!

Hoofdpiet had aangekondigd dat Sint en de pieten op zaterdag 20 november langs zou komen in Hierden. Maar Sinterklaas was zoek! Alle kinderen maakten een mooie fietstocht door Hierden om hem te vinden. (Bekijk de foto's).

De kinderen vertrokken vanaf het Dorpshuis om de route te fietsen. ze zagen veel versierde fietsen en verklede pietjes en sinterklaasjes! 

Onderweg waren er diverse activiteiten te beleven, zoals een hindernis afleggen bij de Hierdense Kakelhoeve. De kinderen mochten daar ook even op bezoek bij de kleine Ozosnel! In bijna iedere speeltuin waren er pieten te vinden waar de kinderen een opdracht moesten uitvoeren. Van balanceren op een balk tot een potje voetbal met de pieten! En uiteraard ontvingen ze overal wat lekkers.

Na het afleggen van de fietstocht ontvingen alle kinderen een mooi pietendiploma! En wie vonden ze aan het eind van de fietstocht??? SINTERKLAAS! Eind goed, al goed! Sinterklaas heeft enorm genoten van de mooie opkomst! Gelukkig heeft hij de foto’s nog om terug te kijken op deze geslaagde dag!

Bekijk hier de foto's of klik op de foto om ze allemaal te zien

Sinterklaasfeest Hierden