Hierdense Kakelhoeve

Hierdense Kakelhoeve

Joanne Olofsen met haar eigen kippenbedrijf
Hierdense Kakelhoeve
Mijn kippen kunnen kiezen of ze overdag in de stal of buiten willen zijn (bekijk hieronder het bestelformulier)
Lees meer

Hierdense Kakelhoeve bestaat alweer vijf jaar

29 oktober 2022

Door Petronella van het Goor - Toen ze vijf jaar geleden begon, had ze niet gedacht het zo lang vol te houden. “Een jaar, dat was de afspraak. Minimaal. Anders is het een beetje zonde van al het werk dat er in zit”, zegt Joanne Olofsen lachend. Inmiddels is ze al vijf jaar lang het gezicht van de Hierdense Kakelhoeve en fietst ze drie dagen per week haar rondjes door Harderwijk, Hierden en een stukje Ermelo. 

Vogelgriep treft ook Hierdense Kakelhoeve

9 februari 2022

In Hierden is op de Hierdense Kakelhoeve ook vogelgriep vastgesteld. Het gaat waarschijnlijk om een hoogpathogene variant van de vogelgriep. Om verspreiding van het virus te voorkomen zijn de circa 250 leghennen op de locatie geruimd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)

Burendag bij nieuwe kipcaravan Hierdense Kakelhoeve

25 september 2021

Door Petronella van het Goor - Neefje Quinn van anderhalf jaar oud krijgt het nog druk op de dinsdagen bij opa en oma Olofsen. Tante Joanne heeft namelijk een tweede kipcaravan geopend bij Bheene's Boerderie van Dirk Schuurkamp. "Altijd als Quinn hier is, wil hij mee naar de kippen. Voeren en eieren rapen", zegt Joanne. (Bekijk de foto's).