Schaatsster Marianne Timmer opent samen met ijsprins of –prinses 10e Harderwijk op IJs

Bekend schaatsster Marianne Timmer opent de tiende editie van Harderwijk op IJs. Een jubileumjaar en die belooft met een grande opening te starten. 

Want niet alleen Marianne Timmer bindt haar gouden schaatsen onder, ook een creatieve ijsprins- of prinses helpt mee om de opening tot een feest te maken.

Harderwijk op IJs heeft dit jaar wederom een leuke kleurwedstrijd uitgezet en de winnaar of de winnares opent dus samen met Marianne Timmer het Harderwijkse ijs. Dat wil jij toch zijn? 

IJsprins of IJsprinses worden?

Ben je onder de 12 jaar en wil jij de ijsprins of ijsprinses van 2016 worden? Kleur dan de tekening zo mooi mogelijk. Gooi al je creativiteit en vrolijkheid in de tekening en wellicht wordt jij dan verkozen tot ijsprins of –prinses. Je mag dan de ijsbaan officieel openen op donderdag 24 november om 19.00 uur en je krijgt een 10 x schaatsenkaart én 10 x glijdenkaart!

Download de kleurplaat van de website www.harderwijkopijs.nl, kleur ‘m zo mooi mogelijk, vul je gegevens in (of vraag dat aan papa of mama) en stuur de kleurplaat voor 14 november 2016 op naar Stichting Harderwijk Op IJs, Postbus 1160, 3840 BD Harderwijk. Via de media en onze website maken we bekend wie er gewonnen heeft. Harderwijk op IJs neemt overigens zelf contact op met de winnaar.

Kleurplaat Harderwijk op IJs ijsprins of ijsprinses


 
Germano Menswear
Fotostudio Merjenburgh
Jumbo Tweelingstad
De Hypotheekshop
Witkamp Benzine Stations
Van Drunen Installatiegroep B.V.
2ICT Automatisering en Computerbedrijf
Palingrokerij en Vischandel Dries van den Berg
MultiCopy
Carpe Diem Bloembinders
Koos Alberts Verzekeringen
Da Gabriele
Ekris Nijkerk BMW en MINI dealer
Klaassen Bedrijfskleding
CAI Harderwijk
iQOUNT adviseurs en accountants
AMO Bouw en Onderhoud
Sight Landscaping
Van Wijnen Harderwijk
Houthandel Albert van der Horst