Rommelmarkt Hierden

Op zaterdag 23 mei van 9.00 tot 13.00 bij het koetshuis aan de Allee en rondom de Hervormde kerk aan de Zuiderzeestraatweg 149 in Hierden

Er zal weer van alles te koop zijn, zoals meubilair, fietsen, audio apparatuur, computers, huishoudelijke artikelen, kleding, boeken, bloemen en planten, speelgoed en nog veel meer.

Veling
Door een professionele veilingmeester van 10.30 tot 11.30 uur

Bezichtiging vanaf 9.00 uur. Er zijn ook dit jaar weer prachtige waardevolle spullen in de verkoop!
Als u spullen heeft die geschikt zijn voor de veiling, dan komen wij die apart bij u ophalen. Daarvoor kunt u bellen met Gerrit van den Berg 06-43378515.

U kunt ook weer smullen van onze heerlijke verse oliebollen.
rommelmarkt hierden

VOOR JONG EN OUD, VOOR ELK WAT WILS

Kijk ook even op www.rommelmarkthierden.nl

TOEGANG GRATIS

De goede doelen;

  • Bibliotheek Hierden, de bibliotheek heeft al jaren een vaste klantenkring en gaat onze gift gebruiken om het boekenbestand verder uit te breiden.
  • Stichting A21, A21 treed preventief op tegen mensenhandel, vrouwen, meisjes, d.m.v. voorlichting en bewustwording op scholen, weeshuizen en universiteiten.
  • Wij willen graag de jeugd in onze gemeente op een zinvolle wijze bezighouden en ze daarbij vooral de boodschap van het Evangelie meegeven. Dit gebeurt op de jeugdclubs in het Visnet en de Dorpskerk, het open jeugdwerk en het open jongerenwerk. Mede door het grote aantal leden en deelnemers is daar veel geld voor nodig.