Repair Café Harderwijk: ook voor uw klok die niet meer loopt!

Op vrijdag 5 januari a.s. kunt u bij de maandelijkse reparatiebijeenkomst van het Repair Café Harderwijk ook met uw klok langskomen die het niet meer doet. 

Sinds kort is bij het Repair Café Harderwijk een vrijwilliger actief die zich vanuit zijn hobby gespecialiseerd heeft in het nakijken en repareren van uurwerken.

Op onze eerste reparatiebijeenkomst in het nieuwe jaar kunt u bij hem terecht  om te kijken of uw klok weer aan de praat kan worden gebracht. Het Repair Café is benieuwd of er behoefte is aan dergelijke reparaties.
 
Uiteraard bent u op onze reparatiebijeenkomsten ook van harte welkom met andere kapotte spullen: kleding, fietsen, broodroosters, speelgoed, stofzuigers, alles wat het niet meer doet is welkom! En maakt kans op een geslaagde reparatie. De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad.
 
Door samen met de klant het kapotte artikel te repareren,wil het Repair Café Harderwijk het repareren promoten en bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg.
De dienstverlening door het Repair Café is in principe gratis; wel wordt een vrijwillige bijdrage van de bezoekers op prijs gesteld.
 
U bent van harte welkom met uw kapotte spullen op vrijdag 5 januari van 9.30 u tot 12.00 u in Kringloopwarenhuis Het Goed, Zuiderbreedte 15 te Harderwijk. 
 
Zie ook: www.repaircafe.nl/locaties/repair-cafe-harderwijk. Voor contact en informatie: repaircafeharderwijk@gmail.com