Record aantal deelnemers verwacht Veluwe Games 2015

De 4e editie van de Veluwe Games op vrijdag 25 september 2015 lijkt opnieuw een succes te worden.

Al bijna 50 mensen hebben zich inmiddels al aangemeld voor dit bijzondere evenement en de verwachting is dat het deelnemersaantal ook dit jaar weer richting 200 gaat.

Initiatiefnemer Steef Montfoort geeft aan dat het doel van de Veluwe Games is om deelnemers een ‘feel-good moment’  te laten beleven en hen te inspireren en te helpen om in beweging te komen.
 
Inwoners van o.a. de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten, Nunspeet, Elburg en Oldebroek waarvoor ‘meedoen’ niet altijd vanzelfsprekend is, kunnen tijdens de Veluwe Games met verschillende sporten kennismaken. Het programma biedt voor elk wat wils, zoals jeu des boules, mountainbiken, fitness en voetbal. De sporten worden in twee rondes gedaan. Daarnaast kan er gedurende de dag worden meegedaan aan darten, tafeltennis en dammen.
 
De Veluwe Games worden ’s morgens om 10.30 uur geopend in aanwezigheid van wethouder C. van der Wal. ’s Middags wordt afgesloten met een spannende voetbalwedstrijd waarbij een aantal bekende oud-voetballers hun opwachting zullen maken. Piet Schrijvers en Patrick Pauwe hebben hun medewerking al toegezegd. Deelnemers aan de Veluwe Games kunnen mee loten naar een plekje in het Veluwe Games-elftal.
 
De hoofdlocatie van de Veluwe Games is Voetbalvereniging Zwart-Wit ’63, Parkweg 5 in Harderwijk. Andere betrokken partijen zijn Ambulante Hulpverlening Midden Nederland, GGz Centraal, Woonzorgnet en ZorgDat.
 
Deelname en toegang zijn gratis.
Wilt u meer informatie of u meteen inschrijven, kijk dan op www.Veluwegames.nl
 
U bent van harte welkom bij de Veluwe Games!

Veluwe Games 2015