Pinguïns laten het vriezen in Harderwijk!

Vanaf 30 november is het weer schaatsen geblazen bij Harderwijk op IJs. Wat een hartverwarmende reacties ontving de sponsorcommissie van stichting Harderwijk op IJs naar aanleiding van de vorige berichtgeving. 


It giet oan! 

Er waren verschillende bedrijven die zich direct melden om sponsor te worden. Zelfs de sponsor van de pinguïns is gevonden! Auto Flevo en 2Lease zijn de trotse sponsoren van onze trouwe pinguïns geworden waarvan menig kindje gebruik maakt op het ijs.

“Samen met andere lokale ondernemers willen wij graag ons steentje bijdragen aan deze lokale activiteit,” vertelt Alies Bos van Auto Flevo. “Wij vinden het belangrijk dat de jeugd naar buiten wordt gebracht en in beweging is. Auto Flevo en 2Lease zijn daarom dit jaar sponsor van de pinguïns. Auto Flevo is de lokale dealer voor Volkswagen en Audi en samen met ons zusterbedrijf 2Lease wensen wij alle schaatsers fijne en vooral veilige kilometers op het ijs toe.”

“Er waren ook reacties waaruit bleek dat mensen van mening waren dat we elk jaar de noodklok luidde, maar dat is echt niet het geval. Vorig jaar, ons jubileum jaar, ging de sponsoring heel soepel. Dit jaar zat het echter tegen,” aldus Marcel Schipper, bestuurslid van Harderwijk op ijs. “Wij zijn als stichting echt afhankelijk van sponsorgelden. Vijf weken een kunstijsbaan draaiende houden kost nu eenmaal heel veel geld, zeker voor een evenement met zo’n lange periode.

Uiteraard doet de gemeente Harderwijk een behoorlijke duit in het zakje en is het op diverse terreinen een zeer belangrijke partner. Daarnaast is het voor bedrijven ook een mooie en unieke gelegenheid om te laten zien dat ze een evenement als deze een warm hart toedragen,” aldus Schipper. “Doordat er in Harderwijk nog veel meer van die mooie evenementen worden georganiseerd, is het soms lastig om genoeg sponsorgeld bij elkaar te krijgen. We vissen immers allemaal in dezelfde vijver. We zijn dan ook heel erg blij met alle mooie reacties en bijbehorende sponsordeelnamen.”
 
Aftellen begonnen
Met nog ruim 36 dagen te gaan, is het aftellen naar de 11e editie van Harderwijk op IJs.
Alle informatie over de ijsbaan, schoolschaatsmomenten en mogelijkheden tot exclusieve bedrijfsblokken of eindejaarsborrels vind je uiteraard op de website www.harderwijkopijs.nl

De Hypotheekshop
Overhoff Telecom & ICT
Ekris BMW dealer MINI dealer
Van Drunen Installatiegroep B.V.
Houthandel en Machinale houtbewerking Albert van der Horst Ermelo
Fotostudio Merjenburgh Harderwijk
Multicopy Harderwijk
Tomassen Reclame
iQOUNT adviseurs en accountants
Carpe Diem Bloembinders
Klaassen Bedrijfstextiel
Shell Witkamp Benzine Stations Oranjelaan en Stadsdennen
Reclame Sukses Harderwijk
Italiaans Restaurant Da Gabriele