Openingstijden Suïcide Preventie Centrum

In verband met de feestdagen zijn de openingstijden van de inloop veranderd. Naast de maandagmiddag zijn ze ook op de woensdagmiddag open.

De inloop is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met suïcidale gedachten

Of je er nou zelf mee te maken hebt, je naaste met de gedachte rondloopt of je om andere redenen te maken hebt met zelfdoding, je bent welkom.

Je kunt op de inloop terecht om over je gedachten te praten, je hart te luchten, vragen te stellen of een kopje koffie/thee te drinken en kennis te maken met een van de aanwezige medewerkers.

De medewerkers van het Suïcide Preventie Centrum, Jeannette Pullen en Koos de Boed, hebben zelf te maken gehad met suïcidaliteit. Jeannette als naaste en nabestaande (familie ervaringsdeskundige) en Koos heeft zelf met suïcidale gedachten te maken gehad. Zij weten als geen ander hoe het is om met deze gedachten rond te lopen.

Je kunt op de openingsdagen van 14.00 tot 16.00 uur terecht op onze locatie aan het Oosteinde 23 in Harderwijk. Bij binnenkomst de trap op, eerste deur links. De inloop zit aan het eind van de gang. Wel graag het pand betreden met een mondkapje. De consultatielijn (06-34 87 78 82) is bereikbaar van 9.00 tot 9.30 voor vragen of het maken van een afspraak.

Tijdens de feestdagen en de weekenden is de lijn niet bereikbaar.