Nationale Vrijwilligersdag 2020, waardering vrijwillige inzet

Ieder jaar organiseert het Servicepunt Vrijwilligerswerk namens de gemeente Harderwijk de Nationale Vrijwilligersdag. Deze dag is er om vrijwilligers in Harderwijk en Hierden in het zonnetje te zetten.
 

Door de Corona-maatregelen afgelopen jaar veranderde ook het vrijwilligerswerk.

Veel vrijwilligers hebben noodgedwongen hun werkzaamheden een tijdje moeten neerleggen. Om vervolgens met aanpassingen en door te denken in mogelijkheden, het vrijwilligerswerk gelukkig weer op te kunnen pakken.

Wij willen alle mensen die zich vrijwillig hebben ingezet enorm bedanken voor hun tijd, aandacht en flexibiliteit. Jullie maken het verschil in Harderwijk en Hierden.

Een feestelijk moment zoals vorig jaar in de Catharinakapel is dit jaar helaas niet mogelijk. Daarom hebben we iets anders bedacht: een brievenbusbedankje in samenwerking met de Rabobank Harderwijk.

Heb je je dit jaar als vrijwilliger ingezet?
Als vrijwilliger bij een organisatie of bijvoorbeeld door voor andere mensen boodschappen te doen? Dank je wel!

Via www.zorgdat.nl kun je je aanmelden voor het brievenbusbedankje. We gebruiken je gegevens alleen om het bedankje bij je thuis te laten bezorgen. In de week van 7 december ontvang je het op de mat. Aanmelden kan tot en met 30 november a.s.