Muzikaal onthaal longpatiënten

Harmonica-virtuoos Pieter Oostdijk komt met een speciaal programma voor longpatiënten naar Harderwijk. De werkgroep Noordwest-Veluwe van het Longfonds (voorheen Astma Fonds) is hier bijzonder blij mee.

De muzikale lotgenotenmiddag longpatiënten is op woensdag 11 mei 2016 van 14.00 tot 16.00 uur in Wijkontmoetingscentrum Stad (ZorgDat), Houtkamp 33 te Harderwijk (zaal open vanaf 13.30 uur).

Alle longpatiënten uit de regio Noordwest-Veluwe (van Oldebroek tot Nijkerk én Zeewolde), ook hun mantelzorger, begeleider of familielid zijn van harte welkom. Pieter Oostdijk neemt voldoende mondharmonica’s mee die men later mee naar huis mag nemen. Bij deze mondharmonicatherapie gaat het om meer lucht, meer conditie en beter omgaan met de ziekte oftewel een verrijking van het leven.

Belangstellenden hoeven geen muzieknoten te kunnen lezen of op een zangkoor te zijn geweest. De lotgenotenmiddag is helemaal gratis. Er zijn in het centrum ook parkeerkaarten beschikbaar. Autobussen stoppen op de Vitringasingel op 100 m loopafstand. Lid zijn van het Longfonds is niet nodig.

Graag aanmelden vóór 8 mei: op telefoonnummer 06-13833026 of via e-mail [email protected]. Zie ook de website www.gelderland.longfonds.nl. Bij deze ontmoeting geen parfum of ander geur gebruiken; veel longpatiënten krijgen het hiervan benauwd.