Longarts Sander de Hosson geeft lezing bij Hospice Jasmijn Harderwijk

​"Palliatieve zorg hoort in alle spotlights", aldus longarts Sander de Hosson. Op dinsdagavond 9 april spreekt hij tijdens de voorlichtingsavond van Hospice Jasmijn Harderwijk. 

Het onderwerp van de avond is 'benauwdheid in de palliatieve fase'. Komt u ook? U bent van harte welkom! De entree is gratis. In verband met het beperkte aantal plaatsen, is aanmelden noodzakelijk.

Programma:
19.00 – 19.30 uur - Inloop met koffie en thee
19.30 – 20.30 uur - Benauwdheid in de palliatieve fase door Longarts Sander de Hosson
20.30 – 20.45 uur - Pauze
20.45 – 21.00 uur - Het slotcouplet door Sander de Hosson
21.00 – 21.30 uur - Interactief samenzijn
21.30 uur - Einde avond
 
Aanmelden is nodig en kan via: www.znwv.nl/hospicejasmijn
De entree is gratis! Bij de ingang kunt u eventueel een vrijwillige bijdrage doen voor de Stichting Veluwse Ambulance Wens.
 
Locatie: Kerkzaal Sonnevanck (naast Hospice Jasmijn), Sonnevancklaan 2 in Harderwijk
 
Over Sander de Hosson

Sander de Hosson is longarts in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, met als specialisaties longkanker en palliatieve zorg. Zijn ervaringsverhalen zijn gebundeld in het boek ‘Slotcouplet’. Het boek is op de avond te koop.
 
Over Hospice Jasmijn
Thuis in de vertrouwde omgeving is voor veel mensen de plaats waar zij willen zijn, ook als het levenseinde nadert. Soms zijn er omstandigheden waardoor dit niet meer mogelijk is. Uw thuis kunnen wij niet evenaren, maar wij streven er wel naar om de omstandigheden zo te maken dat u zich als thuis kunt voelen. Hospice Jasmijn ligt in een bosrijk gebied. Ongeneeslijk zieke mensen bieden wij palliatieve zorg in een ‘thuis’-omgeving. Hospice Jasmijn staat open voor iedereen, alle gezindten en leeftijden. Het geven van liefde en aandacht aan de bewoners is iets dat de medewerkers van Hospice Jasmijn hoog in het vaandel hebben staan. Naast deze liefde en aandacht bieden zij professionele zorg en ondersteuning.