Lisanne Spaander presenteert nummer voor SamenLoop voor Hoop Harderwijk

Speciaal voor SamenLoop voor Hoop Harderwijk heeft Lisanne Spaander een nummer opgenomen. Tijdens de teambijeenkomst op 14 juni in MFC de Bogen (Triasplein 11, Harderwijk) zal zij dit nummer presenteren.

Al 36 teams staan ingeschreven om deel te gaan nemen aan SamenLoop voor Hoop Harderwijk.

Met hun team zullen zij 24 uur lang in estafettevorm gaan wandelen op 9 en 10 september.  De komende maanden hoopt de organisatie nog meer inschrijvingen van teams te mogen verwelkomen.

Voor huidige teams en geïnteresseerden houdt de organisatie teambijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten hoopt de organisatie meer informatie te geven over deelname aan SamenLoop voor Hoop Harderwijk. De eerstvolgende teambijeenkomst is op 14 juni in MFC de Bogen (Triasplein 11 in Harderwijk). U kunt binnenlopen vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst zal van start gaan om 20.00 uur.

Lisanne Spaander is als ambassadeur betrokken bij SamenLoop voor Hoop Harderwijk. Speciaal voor het evenement heeft zij het nummer Strijdlied opgenomen. Tijdens de teambijeenkomst zal zij het nummer voor SamenLoop voor Hoop Harderwijk presenteren.
De organisatie hoopt met heel Harderwijk op 9 en 10 september de strijd tegen kanker aan te gaan. Iedereen is dan ook uitgenodigd om de teambijeenkomst bij te wonen.

Stichting Samenloop voor Hoop Harderwijk
……………………………………………………………………………………………………………………………………….

SamenLoop voor Hoop Harderwijk is een lokaal 24-uurs durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours. Tijdens deze estafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.
Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, is er een braderie, zijn er activiteiten voor de kinderen en natuurlijk zullen de verschillende ceremonies plaatsvinden. Iedereen is welkom, van jong tot oud!

Lisanne Spaander kreeg in 2014 de diagnose botkanker. Hierover schreef zij het nummer Vechtersbaas. Met dit nummer kreeg Lisanne landelijke bekendheid.  Sinds enige tijd is de kanker uit haar lichaam. Als ambassadeur zet zij zich nu in voor SamenLoop voor Hoop Harderwijk.