Lions Bridgedrive 2024

Zaterdag 20 januari 2024 wordt voor de 42e keer de traditionele Lions Bridgedrive georganiseerd door Lionsclub Harderwijk. Ieder jaar doen zo’n 55 tot 60 paren, van beginner tot competitiespeler, mee. 

Het evenement vindt plaats in MFC De Kiekmure, Tesselschadelaan 1 te Harderwijk en start om 13:00 uur (ontvangst vanaf 12:15 uur)

Het doel van de middag is om geld in te zamelen voor de jaarlijkse boottocht voor eenzame ouderen en gehandicapten. Deze boottocht vindt altijd plaats op de eerste zaterdag in november en is voor vele ouderen een evenement waar ze van genieten en met veel plezier aan terugdenken. Zeker in een tijd waar vereenzaming meer aan de orde van de dag is. Ook deze boottocht is een traditie geworden en wordt al meer dan 5 jaar door de Lionsclub georganiseerd.

Naast de bijdrage die ieder bridgepaar betaalt, is er ook een loterij om financiële middelen bij een te brengen. Er zijn mooie prijzen te winnen, bijeengebracht door ondernemers uit Harderwijk en Ermelo.

Inschrijving staat nog open en kan worden gedaan via een mailbericht aan [email protected] o.v.v. naam (paar), categorie en eventueel bondsnummer. Opgave kan ook telefonisch tussen 18:00 en 19:00  uur bij Hans Verhoog op nummer 06–57155195. Ze hopen weer op een grote opkomst ter ondersteuning van het goede doel.