Gewicht geven aan Geluk: Lezing Bruto Nationaal Geluk

Professor Leo Bormans (internationaal spreker over Geluk, Hoop & Liefde) en Werner Rutjes (bestuurder van SpectrumElan, winnaar beste (thuis)werkgever 2020) blikken terug op hun reis samen naar Bhutan, het land van Bruto Nationaal Geluk, in 2019. 

Zij vertellen persoonlijke verhalen en delen ontmoetingen en belevenissen die bijdragen aan Bruto Nationaal Geluk

Op basis van de 9 domeinen die men hanteert in het land Bhutan. En maken de vertaalslag naar HOOP en geven de belangrijkste inzichten op een realistische en hoopvolle wijze in deze tijd van Covid. Daarna gaan we interactief aan de slag met gelegenheid tot het stellen van vragen.

Elke dag laten duizenden mensen zich wereldwijd inspireren door het werk van Leo Bormans.

Leo Bormans reist de wereld rond als “Ambassador of Happiness & Quality of Life” en sprak vele grote leiders over geluk, hoop en liefde. Veel praktische tips om te werken aan meer geluk en levenskwaliteit in je huis, straat, buurt én op je werk. Misschien ken je hem ook als schrijver van boeken als ‘The World Book of Happiness’, ‘The World Book of Hope’, ‘Geluk voor Kinderen’ of ‘DE KNIKKERS VAN QADIR’. Wellicht van een lezing over geluk en optimisme. Bekijk hier alvast hulpmiddelen om zelf mee aan de slag te gaan.

Op zoek naar concrete tips en ideeën om aan de slag te gaan? Dan mag je deze lezing eigenlijk niet missen!

Aanmelden!