Laat uw grofvuil ophalen

Grofvuil, zoals meubels en matrassen, wordt 1 maal per 2 weken op maandag opgehaald door Aconov. Dit gebeurt uitsluitend op afspraak met Aconov, tel. 0800 222 4 111 of kijk op www.aconov.nl

Kosten bedragen € 32,50 per één kubieke meter (dus 2 m³ is € 65,00 enz.). Voorwaarde hierbij is dat het afval handzaam en niet te zwaar is samen gebonden.

U dient voor het ophalen van grofvuil tijdig te betalen. U kunt dit op de inzameldag zelf of voorafgaand aan de inzameldag doen. Als u op de dag zelf betaalt, dient u dus thuis te zijn op de inzameldag. U kunt dan contant of per pin betalen aan de chauffeur van het inzamelbedrijf.

Als u vooruit betaalt via een overschrijving, moet het bedrag uiterlijk op vrijdag voor 12.00 uur voor de inzameling zijn bijgeschreven (rekeningnummer NL26 ABNA 0425 1398 40 ten name van Dusseldorp Inzameling en Recycling B.V.). 

Geef uw spullen een tweede leven

Breng oude spullen die voor een ander wellicht nog bruikbaar zijn gratis naar de kringloopwinkel Multitoon, Gelreweg 7 in Harderwijk. Ook kunt u de spullen gratis laten ophalen, maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 274 480 of via www.mulitoon.nl. Hergebruik van kwaliteitsgoederen gaat bij Multitoon hand in hand met de missie om mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, weer te laten deelnemen aan het arbeidsproces.

Bij de kringloopwinkel Multitoon vindt u een zeer uitgebreid aanbod reguliere tweedehands goederen. Daarnaast biedt Multitoon een uniek assortiment make-over-meubels; gebruikte meubelen die in eigen atelier een complete metamorfose hebben ondergaan.