Korte film over Hospice Jasmijn Harderwijk verschenen (video)

Korte film over Hospice Jasmijn Harderwijk verschenen (video). Filmakers produceerde de film en dit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Stimuleringsfonds van de Rabobank. 

Die bijdrage heeft de heer Martijn Stoffelsen, Rabobank Stimuleringsfonds tijdens de presentatie van de film in de vorm van een cheque overhandigd aan Ard Kleijer, manager Specialistisch Centrum Ouderenzorg.

“Je kunt niet ervaren hoe het bij Hospice Jasmijn is zonder er te zijn geweest, maar deze film komt daar dichtbij. De sfeer, het gevoel, dat is wat we over willen brengen aan belangstellenden”, aldus Ard Kleijer. Martijn Stoffelsen: “Met het Rabobank Stimuleringsfonds willen we samen zorgen voor een sterkere leefomgeving van Harderwijk. Wij zetten ons in voor het hospice, omdat ook dit bij het leven in Harderwijk hoort.

Deze verbinding willen we vanuit de Rabobank voortzetten door het aanstellen van een ambassadeur voor het hospice. Rabobank medewerker Herma Brefeld zal deze rol op zich nemen. We hopen op deze manier nog meer voor elkaar te kunnen betekenen.”