Klant wordt omringt met kennis en kunde. SLAAPHOF: SPECIALIST IN NACHTRUST

Bij Slaaphof houden ze niet van mooie verhalen, wel van het geven van persoonlijke en bruikbare adviezen. Immers, de nachtrust is de basis van een gezond leven! 

,,Bij ons draait het om mensen. Wij gaan verder: wij geven u nachtrust’’, zegt de enthousiaste eigenaar Henk van ’t Hof

GOED SLAPEN, NIET VANZELFSPREKEND
Een bed koop je niet zomaar, daar moet je goed over nadenken. ,,Maar veel mensen weten niet waar ze op moeten letten. Het is
belangrijk dat ze goed advies krijgen. De aankoop van een verkeerd slaapsysteem kan veel klachten geven op korte, maar ook op langere termijn. En dat is natuurlijk niet gewenst. Daarom nemen we voorlichting héél serieus’’, zegt Henk.
 
VEEL ERVARING
Het bedrijf bestaat sinds 1989 en heeft in 2012 een nieuwe showroom gebouwd van 1600 m2. De nieuwste bedden en matrassen staan er opgesteld om uit te proberen. Van een eenvoudig matras tot een compleet en hoogwaardig slaapsysteem vindt u bij Slaaphof.
 
MERKEN
Bij Slaaphof vindt u vooral de merken die zich richten op een goede nachtrust, wat minder de merken die een goede marketing hebben. Ze weten door de jarenlange ervaring – sinds 1989 – precies welke merken zicht richten op kwaliteit en service. Maar ook welke merken zich vooral richten op omzet en de korte termijn.
 
Daarom is Slaaphof zeer selectief in het merken beleid. Een klant geeft ons het vertrouwen en mag dan ook verwachten dat ze iets goeds kopen voor jaren. Daarom is service en garantie ook belangrijk. Slaaphof heeft een groot assortiment met o.a. Avek, Ergosleep, Schramm, Swissflex, Somnus en Viking. Ook klanten voor waterbedden weten de weg naar Slaaphof goed te vinden.
 
METEN = WETEN
Een goed advies begint bij een duidelijk gesprek. Wat heeft de klant nodig om goed te slapen? Na het inventariseren doen ze bij Slaaphof een meting van het lichaam. Tijdens de meting kijkt u naar een video en stelt het bed zich in naar uw lichaam. Dan ontdekt de klant volgens dhr van ’t Hof wat het verschil tussen een standaard bed en een goed bed is.
 
SERVICE
Bij Slaaphof begint de service al bij het advies. Een miskoop moet je voorkomen. En mocht er echt iets zijn, dan zijn we zelfs buiten kantooruren bereikbaar voor de klant. Dan krijgt u niet een freelance monteur, maar een ervaren monteur van Slaaphof. Wel zo fijn.
 
BETAALBAAR
Verassend genoeg is  kwaliteit bij Slaaphof ook nog heel betaalbaar. In iedere prijsklasse heeft Slaaphof verantwoorde matrassen, lattenbodems en boxsprings. Redenen genoeg om te gaan kijken bij misschien wel de beste slaapspecialist van Midden-Nederland.

NAJAARSSHOW bij SLAAPHOF
Komende weken kunt u de nieuwste bedden bekijken bij Slaaphof. Maakt u een afspraak tijdens de show dan reserveren ze extra tijd voor een persoonlijk en deskundig advies.
 
Slaaphof
Deventerweg 2
3843 GD Harderwijk
0341-410164
www.slaaphof.nl

Sleeplounge by Slaaphof Harderwijk

Adresgegevens

Deventerweg 2
3843 GD Harderwijk

Telefoon

T. 0341-410164

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 17.30 uur
Wo 9.30 - 17.30 uur
Do 9.30 - 17.30 uur
Vr 9.30 - 20.00 uur
Za 9.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info