Jan en Frankje Kramer 60 jaar getrouwd

Woensdag 19 oktober viert het echtpaar Jan en Frankje Kramer - Timmer hun 60-jarig huwelijksjubileum. Locoburgemeester Edwin Enklaar bracht het echtpaar op woensdag 19 oktober een felicitatiebezoek.

Levensloop 60-jarig huwelijk Jan Kramer en Frankje Kramer – Timmer

Jan en Frankje hebben elkaar ontmoet op 18 april 1959 in Harderwijk. Jan zat bij de brigade van de Kon. Marechaussee in Harderwijk. Frankje werkte in Harderwijk. In 1960 is Jan een opleiding gaan volgen voor agent van politie te Kampen. Op 1 januari 1961 zijn ze verloofd en is Jan na zijn voltooide opleiding in Kampen gaan wonen.

In 1962 zijn Jan en Frankje getrouwd en samen in Kampen gaan wonen waar ze hun eerste huis kochten. Daar werden twee van hun zoons Jan en Anne geboren. Na het plotseling overlijden van Frankje haar vader op 48 jarige leeftijd, kreeg Frankje heimwee en zijn ze na enige tijd naar Hierden verhuisd.

Jan heeft toen ontslag genomen bij de politie en is een opleiding gaan volgen als kraanmachinist. Dit is hij tot aan zijn pensioen blijven uitoefenen. Hun derde zoon Everhard werd in Harderwijk geboren. Ze zijn zo'n twaalf keer binnen de gemeente Harderwijk verhuisd en hebben nu hun plekje gevonden, waar ze, na verbouwing en aanpassing, nog lang hopen te kunnen blijven wonen.

In hun huwelijk hebben Jan en Frankje acht kleinkinderen en twee achterkleinkinderen mogen verwelkomen. Ze hebben een gezamenlijke hobby, ze zingen al jaren op een gemengd koor. Jan is daarnaast postzegelverzamelaar.

Echtpaar Kramer Timmer 60 jaar getrouwd