Intentieovereenkomst Boerhaavelaan getekend

Op 22 december hebben Omnia Wonen en de Zorggroep een intentieovereenkomst getekend om samen te komen tot een prachtige nieuwe woonzorglocatie voor zo'n 50 cliënten van de Zorggroep in Harderwijk aan de Boerhaavelaan.
 

Beide partijen gaan zich ervoor inzetten dat ouderen met een zware zorgvraag daar gerieflijk kunnen wonen in een eigen wooneenheid die is afgestemd op hun behoeften.

Omnia Wonen levert hiermee een flinke bijdrage aan haar maatschappelijke opgave in Harderwijk. Voor de Zorggroep is dit een mooie kans om verder te bouwen aan de verhoging van de kwaliteit van haar huisvesting.
 
De Zorggroep is erg blij met de locatie waarop de bouw gaat plaatsvinden: midden in de Harderwijkse samenleving en vlak bij voorzieningen, waaronder een gezellig winkelcentrum. Dit is niet alleen prettig voor de mensen die ervoor kiezen daar te wonen, maar ook voor de buurt. Het is nadrukkelijk ook de bedoeling dat het gebouw een belangrijke buurtfunctie gaat vervullen voor de ouderen in die wijk.
 
Beide partijen willen de gezamenlijke ontwikkeling nu voorspoedig oppakken met alle betrokkenen. Dit zijn onder andere de cliëntenraad en zeer zeker ook de gemeente Harderwijk die tot nu toe al een zeer positieve en verbindende rol heeft gespeeld bij de totstandkoming van de samenwerking.