Informatiebijeenkomst SamenLoop voor Hoop Harderwijk

Op 9 en 10 september vindt de tweede editie van de SamenLoop voor Hoop Harderwijk plaats op de Stille Wei, IJsbaan en Strandeiland.  De eerste teambijeenkomst is dinsdag 1 maart om 20.00 uur in MFC de Bogen

Met dit evenement zamelen we geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek en vieren we met z’n allen een feest van Hoop. Maak het verschil en help. Meld je aan als teamcaptain, vrijwilliger of organisatietalent. Al 25 teams hebben zich ingeschreven om als team deze uitdaging aan te gaan.

Om teams, deelnemers, vrijwilligers en eregasten beter te informeren, organiseren we een aantal informatiebijeenkomsten. De eerste teambijeenkomst is dinsdag 1 maart om 20.00 uur in MFC de Bogen. Hiervoor nodigen we de teams en geïnteresseerden uit en geven we uitleg over de SamenLoop. Twijfel je nog over deelname, kom gerust langs in de Bogen op Triasplein 11.

De SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette, wat symbool staat voor de voortdurende strijd tegen kanker. De teams bestaande uit 10-15 personen zullen op 9 september om 17:00 uur van start gaan. Er wordt door de teams niet alleen gewandeld. Voorafgaand aan het evenement zullen zij zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen.