Index Software gaat samen met Present Harderwijk aan de slag voor Stichting de Ontmoeting

Afgelopen dinsdagmiddag 28 mei gingen wij met ons hele team samen met Present Harderwijk aan de slag voor Stichting de Ontmoeting. 

Stichting Present Harderwijk
Wat doet Stichting Present precies? Stichting Present is de schakel tussen mensen die hulp willen geven en mensen die hulp nodig hebben. Vaak komen mensen niet uit zichzelf in actie, Stichting Present Harderwijk helpt daar een handje bij door een hulpvrager en hulpgever aan elkaar te koppelen.
 
De activiteit
Nadat Rick via Stichting De Harderwijkse Uitdaging in contact was gekomen met Stichting Present, werd er een presentatie gegeven voor het hele team. Er werd uitgelegd waar Present zich precies voor inzet en welke activiteiten wij eventueel kunnen uitvoeren om anderen te helpen.
 

Uiteindelijk kregen wij de klus om twee personen te helpen met verhuizen. Vooraf werd besproken wat er van ons verwacht werd. Dinsdagmiddag om 13:30 uur waren wij op locatie aanwezig en werden wij vervelkomd door Heidi van Stichting de Ontmoeting. Zij gaf ons nog een korte uitleg over de klus, waarna we gelijk aan de slag gingen.

 
De woningen moesten gereed gemaakt worden voor de nieuwe bewoners. De werkzaamheden bestonden o.a. uit lampen ophangen, schoonmaken, meubels in elkaar zetten en de kamers inrichten. Na het in orde maken van de woningen, ontmoetten wij de nieuwe bewoners. In samenwerking met hun werden alle spullen verhuisd. Om 17:30 uur waren alle spullen binnen en sloten wij de dag tevreden af.
 
Onze ervaring
Wij kijken terug op een geslaagde middag en kunnen dit iedereen aanraden. We hebben met ons team in één middag veel werk verzet met een mooi resultaat. In een korte tijd worden er namelijk mensen erg blij gemaakt!  
Daarnaast was dit voor ons ook een productieve dag, omdat de activiteit ook nog eens als teambuilding fungeerde. We sloten de dag daarom zeker af met een goed gevoel en dat vierden we natuurlijk met een heerlijk drankje in de zon!
 
Mocht je ook nog op zoek zijn naar een teambuilding activiteit? Dan kunnen wij je dit zeker aanraden! 

Index Software

Adresgegevens

Deventerweg 2a
3843 GD Harderwijk

Telefoon

T. 085-3034341

Meer info