In Balans: Gids bij de zoektocht naar gezondheid en energie.

Er kunnen diverse redenen zijn om te kiezen voor behandelingen bij Els van Tol van de Natuurgeneeskundige Praktijk ‘In Balans’.

Natuurgeneeskundige Praktijk ‘In Balans’. Je hebt fysieke klachten, bij voorbeeld hoofdpijn, slaapproblemen, rugklachten, last van je schouders. Ook kun je vage klachten hebben zoals vermoeidheid, je ervaart veel stress, je zit niet goed in je vel. Je komt niet verder bij de arts of fysiotherapie. Er is gezegd ‘leer er maar mee te leven’.

Els van Tol helpt je bij de zoektocht naar verlichting van je klachten, innerlijke balans en heling.

Ze biedt naast voetreflextherapie ook Dorntherapie aan, een zachte manuele therapie en vingerreflexologie. Ze is gespecialiseerd in (onbegrepen) rugklachten en stress-gerelateerde klachten als burn-out, slaapproblemen, spijsverteringsklachten.

‘Het is mijn passie om mensen zich weer thuis te laten voelen in hun lichaam. Ik probeer je inzicht te geven in je klachten en achter de oorzaak te komen. Als je weet waar de oorzaak vandaan komt, kun je eraan werken. Darmklachten ontstaan bijvoorbeeld vaak uit onverwerkte emoties. Als je je gevoelens niet goed verteert, kun je daar klachten van krijgen.

Voetreflextherapie gaat uit van de Traditionele Chinese Geneeswijzen en werkt vanuit de holistische mensvisie: lichaam en geest werken altijd samen. Je voeten weerspiegelen je hele lichaam en zodoende kun je het hele lichaam behandelen. Een prachtige manier om via massage van de voeten het lichamelijk en geestelijk welbevinden te verbeteren.

Els van Tol is geaccrediteerd en behandelingen worden mogelijk (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende verzekering.
natuurgeneeskundige praktijk in balans