Huttenfeest verhuist naar Ontmoetingstuin de Rietmeen

In nauwe samenwerking met Uwoon heeft Zorgdat het Huttenfeest 15 jaar georganiseerd op het evenemententerrein aan de Parkweg. Vorig jaar ging het evenement niet door i.v.m. de Corona-maatregelen.

De afgelopen weken hebben ze bij Zorgdat hard nagedacht over de toekomst van het Huttenfeest

Samen met Uwoon en Ontmoetingstuin de Rietmeen is besloten om het evenement te verhuizen naar de locatie van de Rietmeen. De locatie van de Rietmeen heeft veel voordelen. Kinderen kunnen naast het hutten bouwen ook heerlijk spelen op het verkeersplein en in de ravotterij. En er hoeft minder opgebouwd te worden.
 
Deze zomer organiseren ze een kleiner Huttenfeest voor kinderen uit gezinnen waar thuis weinig geld is. Gezinnen waar bijvoorbeeld geen geld is voor een kinderfeestje of zwemles. Kinderen uit deze gezinnen van 6 t/m 12 jaar uit de gemeente Harderwijk mogen meedoen. De keuze voor een kleiner Huttenfeest heeft ook met de Corona-maatregelen te maken. De afgelopen twee weken gingen de versoepelingen ineens heel snel. Daarvoor mochten er geen evenementen georganiseerd worden. Een groot Huttenfeest is qua organisatie en tijd niet haalbaar. Vandaar de keuze voor een kleiner Huttenfeest.  
 
Nieuw dit jaar is dat kinderen één dag komen. Eén dag lang SPELEN!
Kinderen kunnen een hut bouwen van pallets, de hut verven, skelteren en fietsen op het verkeersplein, stoepkrijten, voetballen, tikkertje spelen, knutselen, duckies lezen, met water en zand spelen, touwtje springen en nog veel meer. 
 
Is er in jouw gezin weinig of net niet genoeg geld voor de leuke dingen en de extraatjes? Geef je kind of kinderen dan nu op via www.zorgdat.nl/kind-jeugd/huttenfeest Je hoeft je niet te verantwoorden.
 
Met de ervaringen van dit jaar wordt het Huttenfeest volgende jaar in een nieuwe vorm gegoten. Eén ding is zeker: volgend jaar kunnen weer heel veel kinderen uit Harderwijk en Hierden genieten van dit superleuke evenement op een prachtige locatie.

Huttenfeest Harderwijk