Herstart Thuishuiselijke Terras Woensdagen voor alleen gaande ouderen op 7 juli

Stichting Thuishuis Harderwijk is een vrijwilligersorganisatie die een bijdrage wil leveren aan het verminderen van (dreigende) eenzaamheid onder alleenstaande ouderen. Dit probeert zij te bereiken door de realisatie van het Thuishuis, Thuisbezoeken en Thuishuiselijke activiteiten voor alleenstaande 60 plussers.

Na een moeilijke en vooral eenzame periode van corona gaan op woensdag 7 juli eindelijk de Thuishuiselijke Terras Woensdagen op het terras van Holy Moly op de Markt weer van start. 

Deze zomer maakt de gemeente Harderwijk en een groep vrijwilligers van Stichting Thuishuis Harderwijk, de gezellige Thuishuiselijke Terras Woensdagen mogelijk.

Iedere woensdagmorgen in de maanden Juli, Augustus en September willen onze vrijwilligers in de stille zomermaanden wat plezier en gezelligheid brengen aan alleengaande ouderen in Harderwijk. De Thuishuiselijke Terras Woensdagen zullen plaats vinden in Grand café Holy Moly aan de Markt 6 te Harderwijk.

Vanaf woensdag 7 juli bent u van 10.30 tot 12.00 uur van harte welkom om langs te komen tijdens de Thuishuiselijke Terras Woensdagen, voor een gratis kopje koffie of thee. Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de zomermaanden alleen door te komen en/of het gezellig vinden een woensdagochtend met leeftijd -of generatiegenoten door te brengen. Vanaf zondag 4 juli zullen ook onze Thuishuiselijke Zondagen weer van start gaan.

Wilt u graag wat meer informatie over deze of andere activiteiten van Stichting Thuishuis Harderwijk? Dan kunt u een mail sturen naar [email protected] of bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054. U bent van harte welkom!