Haringparty Harderwijk gooit het roer om

Na jarenlang verknocht te zijn geweest aan de schilderachtige & sfeervolle Vischmarkt van Harderwijk, heeft de Haringparty commissie, dit jaar bewust gekozen voor een nieuwe locatie voor de HK Haringparty.
 

‘De Vischmarkt is een fantastisch plein, maar het is tijd om het eens over een andere boeg te gooien. "We gooien het roer om!" aldus Peter Jansen ( bestuur Haringparty Harderwijk).

Het strandeiland is na 11 jaar dé nieuwe locatie van het jaarlijkse Harderwijkse haringfeest van de Jonge Ondernemers.
Op het strandeiland zie je dagelijks jong & oud en er hangt een bijzondere ontspannen en fijne atmosfeer. Het is een plek die omarmt is door alle Harderwijkers, inmiddels is men trots op dit nieuwe stukje Harderwijk.

De avond wordt echt bijzonder: er is goede muziek, heerlijke gekoelde dranken, een uitgebreide  wijnbar en uiteraard de primeur van de verse Hollandse nieuwe naast andere lekkere hapjes! Mooie sponsorpaviljoens, een sfeervol netwerkplein en een spectaculaire veiling ten gunste van het goede doel.

Wil je een aanvraag doen om als goed doel in aanmerking te komen? Mail dan naar [email protected] en geef je motivatie met onderbouwing, waarom jouw doel gekozen zou moeten worden.

Als klap op de vuurpijl, zal rasechte Harderwijker Peter Riezebos(wereldwijd geliefd en exposerend kunstenaar) het vaatje tijdens de veiling; live omtoveren tot een wannahave kunstwerk!

‘Dit wordt de mooiste Haringparty van Nederland, daar moet je echt bijzijn en over mee kunnen praten’ Voegt bestuurslid Peter Jansen er nog genoeglijk aan toe.

Bezoek www.hk-haringparty.nl voor uw kaartreservering of aanvullende informatie.