De opbouw van de ijsbaan in de binnenstad gaat deze week van start!

Het Oude Stadhuis op de Markt is al versierd, de bloembakken zijn tijdelijk verplaatst en de pilaren van Harderwijk Winterstad prijken al naast de stadhuistrappen met de nieuwe wintervlag in top, 

De ondernemers in de binnenstad van Harderwijk hebben al informatie ontvangen van de opbouwfase en de vrijwilligers van IJsclub Volmoed zijn geïnstrueerd. Harderwijk op IJs komt eraan! En dat voor de tiende keer!
 
Over minder dan een week bouwen stoere mannen de ijsvloer en de horecatent op, wordt de winterse sfeer neergezet met kerstversiering, gezellige lampen en mogen kerstbomen uiteraard niet ontbreken. De oliebollenkraam van Rovers schuift vervolgens ook aan, de stekker wordt in de geluidsinstallatie gestopt en het vertrouwde plaatje is compleet en kan in bedrijf genomen worden.

Zoek je schaatsen dus alvast op. Passen ze nog? Zitten ze goed in het vet? Verdienen ze nog een slijpbeurt? Kortom, bereid je voor! Want het duurt nog maar even of je doet weer mee met gratis peuterschaatsen, de gratis schaatslessen, schoolschaatsen of draai je je rondjes tijdens de ‘vrij schaatsen’ blokken. Swingen tijdens Discoschaatsen kan ook, zelfs als je nog geen 12 bent. Dit jaar is er namelijk weer het KIDS Disco on Ice (8t/m11 jaar) op de vrijdagavonden tussen 17.15uur en 18.45uur.
 
Denk er ook nog even aan dat je een 10 rittenkaarten voor het vrij schaatsen kan kopen, zodat je ook nog eens met korting het ijs op kan. Ook leuk om voor je verjaardag te krijgen of wellicht vindt de Sint een 10x glijdenkaart voor de reuze hoge glijbaan in het Hortuspark ook een origineel cadeau.
 
Zet ‘m in de agenda; vanaf donderdag 24 november ijspret in Harderwijk. Check ook even de website www.harderwijkopijs.nl voor openingstijden en verdere informatie.

Opbouw Harderwijk op IJs, ijsbaan binnenstad Harderwijk
 
Germano Menswear
Fotostudio Merjenburgh
Jumbo Tweelingstad
De Hypotheekshop
Witkamp Benzine Stations
Van Drunen Installatiegroep B.V.
2ICT Automatisering en Computerbedrijf
Palingrokerij en Vischandel Dries van den Berg
MultiCopy
Carpe Diem Bloembinders
Koos Alberts Verzekeringen
Da Gabriele
Ekris Nijkerk BMW en MINI dealer
Klaassen Bedrijfskleding
CAI Harderwijk
iQOUNT adviseurs en accountants
AMO Bouw en Onderhoud
Sight Landscaping
Van Wijnen Harderwijk
Houthandel Albert van der Horst