Harderwijk op IJs 13e editie!

Meer pech dan vorig jaar kan de organisatie van Harderwijk op ijs niet krijgen. Toen begon de baan met een opening, waarna er niet geschaatst kon worden omdat de ijsbaan nog niet bevroren was. Het weer was hen toen niet gunstig gezind. Veel scholen konden niet komen schaatsen. We hopen dat de 13e editie meer geluk zal brengen!

De organisatie van de ijsbaan neemt een heel jaar in beslag, met als hoogtepunt natuurlijk de weken in november en december.

Een team van vrijwilligers is al meteen na het opruimen van de ijsbaan druk in de weer gegaan om de sponsors wederom te vragen hun bijdragen te geven aan de volgende editie. Dit jaar was het weer spannend, maar het is rond gekomen! De 13e editie zal er komen!
 
Naast het rondkrijgen van het benodigde budget, worden er gedurende de periode voor de realisatie van de ijsbaan gesprekken gevoerd met de gemeente. Enerzijds voor de bouw, de vergunningen, de orde en veiligheid rondom de baan. Anderzijds is de gemeente de partij die 3 weken lang het schoolschaatsen mogelijk maakt. Ruim 2.700 leerlingen van de gemeente Harderwijk-Hierden mogen wederom ervaren hoe leuk het is om te schaatsen op echt ijs en krijgen de basis beginselen van schaatsen onderwezen. We zijn hiervoor een hele mooie samenwerking met Landstede aangegaan. Leerlingen van de sportopleiding lopen stage, geven schaatsles, met de gepensioneerde sportleraren als mentors!
 
Elk jaar doet de organisatie zijn best om de baan weer te vernieuwen. Dit jaar heeft Harderwijk op ijs een prachtige nieuwe website (harderwijkopijs.nl) gekregen. Maar de grootste vernieuwing dit jaar is de horeca inrichting. De rood wit geblokte kleedjes zijn de deur uit en een prachtige sjiek winterse sfeer is neergestreken in het winterpaviljoen. Naast het interieur van de horeca, is de kaart vernieuwd, waarbij er meer aandacht is gegeven aan verantwoord en gezond.
 
Kortom veel nieuws op en rond de ijsbaan, we hopen jullie vanaf 29 november weer te mogen ontmoeten bij Harderwijk op ijs!
 
Het aftellen is dus nu begonnen, met nog 23 dagen te gaan is er geen weg meer terug.
Alle informatie over de nieuwe ijsbaan, schoolschaatsmomenten en mogelijkheden tot exclusieve bedrijfsblokkenof eindejaarsblorrels vind je uiteraard op de nieuwe website www.harderwijkopijs.nl

Bekijk hier alle sponsoren van Harderwijk op IJs
 
Auto Flevo (pinguin sponsor)
Autotaalglas
Broekhuis Opel
CAI
De Hypotheekshop
Ekris Nijkerk
Fotostudio Merjenburgh
Gert van Lunteren Assurantien
Houthandel Albert van der Horst
iQOUNT adviseurs en accountants
Klaasen Bedrijfstextiel
Kok Experience
Multicopy
Tomassen Reclame
Van Drunen Instllatiegroep BV