Broekhuis Opel Harderwijk

Broekhuis Opel Harderwijk

Officieel Opel dealer voor regio Harderwijk
Broekhuis Opel Harderwijk
Bij Broekhuis Opel Harderwijk staat de klant absoluut centraal. “We kijken naar wat de klant nodig heeft en dat vertalen we naar een auto die past bij de klant. Je kunt hier terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Opel.
Lees meer

Dubbelfeest bij Broekhuis Opel

11 april 2019

Bij Broekhuis Opel is het dubbelfeest; Opel bestaat 120 jaar en daarnaast organiseren zij de Broekhuis Familiedagen. Van 11 april tot en met 13 april pakken zij groots uit en trakteren ze op aantrekkelijk voordeel op zowel nieuwe auto's als op aftersales producten.

Opnieuw The Big Event bij Opel-dealer Broekhuis Harderwijk

8 februari 2019

Opel-dealer Broekhuis in Harderwijk maakt de aanschaf van een nieuwe Opel wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event, die van 11 tot en met 16 februari 2019 plaatsvindt, krijgt de klant € 2.000,- extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van zijn huidige auto (€ 1.000,- euro voor de Opel KARL).

Broekhuis Opel Harderwijk: vertrouwd en betrokken

21 januari 2019

Broekhuis Opel is al meer dan 40 jaar een vertrouwd autobedrijf voor inwoners van Harderwijk, Ermelo en omstreken. De betrokken medewerkers zorgen altijd voor een oplossing bij een mobiliteitsvraagstuk. Met andere woorden: Broekhuis Opel Harderwijk levert een passende (nieuwe) auto, verzorgt het onderhoud, de reparaties en de eventuele schade van elke auto.