GuestCompass sluit 1ste hotel aan in Gelderland. Hampshire Hotel Landgoed Stakenberg in Elspeet: minder online, meer Veluwe!

Als 1ste hotel in de provincie Gelderland, is Hampshire Hotel Landgoed Stakenberg een samenwerkingsverband gestart met GuestCompass.

Directeur Alex Wiedenhoff: ‘Persoonlijk contact en beleving zit in ons DNA.

Vandaar dat we al geruime tijd op zoek zijn naar een manier onze hotel filosofie te combineren met het huidige wifi en mobiele telefoon gebruik. Wat we zien is dat de gast sowieso online gaat, alleen waren wij daar tot nu niet op ingericht. Gasten zijn zo veel tijd kwijt met zoeken naar de juiste informatie dat wij hier ook een rol in willen spelen.

Door onze samenwerking met GuestCompass kunnen we nu ook online de rode loper uitrollen. Dit initiatief is zeker geen vervanging van persoonlijk contact maar een verlengstuk van onze service online. Het platform is dynamisch, wat betekent dat door de dag en de week heen de meest relevante informatie voor de gast zichtbaar is’. 
 
‘Ons doel is: minder online, meer Veluwe’, aldus Wiedenhoff. De gast gaat sneller vinden wat ze zoeken doordat we nu zelf de regie nemen met betrekking tot het online contact. Door onze jarenlange ervaring en de kennis van ons personeel, weten we goed wat de gast zoekt, ook door de seizoenen heen. Daarnaast helpt het ook mee met het verminderen van papierverbruik en ons streven naar nog meer groen!
 
Gasten komen bij ons hotel platform zodra ze op het wifi netwerk komen. Maar ook voordat de gast in het hotel aankomt, is het al mogelijk om een massage of een fiets te huren via het platform.
 
Stakenberg.guestcompass.nl is het platform waar wij onze gasten, voordat ze aanreizen en tijdens hun verblijf, naar verwijzen.

Hampshire Hotel Landgoed Stakenberg Elspeet
 
 
 
 
Landgoed Stakenberg, met het Hampshire Hotel Landgoed Stakenberg, is gesitueerd tussen de Leuvenumse bossen in Ermelo en de Elspeetse hei. De gezellige en gemoedelijke uitstraling, tezamen met de persoonlijke en vriendelijke service zorgen ervoor dat u hier werkelijk kunt ‚onthaasten’.

Het Hampshire Hotel Landgoed Stakenberg beschikt over 32 tweepersoonskamers en 5 verschillende vergaderzalen voor 5 tot 50 personen. U kunt hier terecht voor uw vergadering, workshop of training, maar ook voor een familiefeest, jubileum of gewoon voor een lekkere Veluwse Heide thee of varrassend diner. In Grand Café de Stakenberg worden maandelijks wisselende (streek)gerechten geserveerd. De Wellness afdeling NewShape Beauty & Wellness maakt het plaatje van ‘onthaasten’ compleet.