Ghanamarkt op CCNV Harderwijk

Op vrijdag 9 september organiseert CCNV in Harderwijk de actie: Ghana dag. Dit om er voor te zorgen dat er weer 10 kinderen uit Ghana naar school kunnen. 

Sinds vorig jaar werkt het Christelijk College Nassau-Veluwe samen met de stichting Support4GhaneseKids om tien kinderen in Ghana naar de middelbare school te laten gaan

Om 13.00 uur opent de burgemeester in Harderwijk de begint Ghanamarkt. 

Op de markt worden tweedehands spullen, zoals boeken, games, puzzels en stripboeken verkocht. Daarnaast kunnen bezoekers Afrikaanse workshops volgen en zijn er activiteiten voor kinderen, zoals springkussens.

De leerlingen van het CCNV verkopen allerlei lekkere dingen.

Tijdens de Ghanamarkt vindt om 15.00 uur de trekking van de loterij plaats. Lootjes zijn verkrijgbaar voor 1,00 euro per stuk. 

De toegangsprijs voor Ghanaland is 2,00 euro (inclusief één keer drinken). Voor basisschoolkinderen onder begeleiding van een volwassene is de toegang gratis. Meer informatie over Ghanaland is te vinden op www.ccnv.nl. Mensen die tweedehandspullen in goede staat beschikbaar willen stellen voor de markt, kunnen een e-mail sturen naar [email protected].