Gezocht voor Harderwijk en Ermelo Coördinator voor Hulp bij Geldzaken

Ben je gemotiveerd om mensen te helpen die financieel het overzicht kwijt zijn? Wil je jouw kennis en tijd besteden aan het helpen van mensen die financieel in de knel zijn geraakt? Dan komen we graag met jou in gesprek!

Veel mensen hebben steun nodig om overzicht te krijgen in hun financi ë n. Daarbij spelen vaak het verlies van werk of partner, ziekte en/of invaliditeit, ouderdom of stijgende woon lasten een rol

Ook ontbreekt het aan overzicht van de financi ë n, blijft de post ongeopend en kan de administratie niet op orde worden gehouden. Door 
zulke oorzaken ontstaan vaak financi ë le problemen. En veel mensen hebben geen sociaal netwerk waar ze een beroep op kunnen doen. Om te voorkomen dat de schulden oplopen, is het van groot belang om tijdig ondersteuning te bieden. Daarom zoeken we op korte termijn voor de gemeenten Harderwijk en Ermelo co ö rdinatoren op administratief en financieel gebied.

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen, ongeacht hun afkomst of politieke, religieuze achtergrond, om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Jouw taak wordt, na een inwer k periode de vrijwilligers in de gemeente Harderwijk of Ermelo te co ö rdineren en te begeleiden.

Wij vragen:
  • Heb je kennis van financiën op MBO+/HBO niveau?
  • Ervaring met coaching
  • Heb je organisatorische kwaliteiten
  • Heb je affiniteit met vrijwilligerswerk?
  • Heb je geduld en een luisterend oor?
  • Ben je tot 8 uur per week beschikbaar?
  • Heb je goede kennis van de Nederlandse taal?
De taken zijn ondermeer:
Begeleiding vrijwilligers en deelnemers
Bijdrage leveren aan PR
Deelnemen aan regionaal overleg en netwerk.

Wat bieden wij?
Voor alle vrijwilligersfuncties geldt dat je via Humanitas verzekerd bent en zo nodig een (reis)kostenvergoeding krijgt.
Humanitas biedt persoonlijke begeleiding en coaching. Je ontvangt scholing via e-learning en workshops en maakt onderdeel uit van een mooi team.

Interesse?
Vragen? We komen graag in contact met jou!

Reageer:
[email protected]

Meer informatie
Meer informatie over de activiteiten van Humanitas Noord Veluwe staat op www.humanitas.nl/afdeling/noord-veluwe