Geslaagde Valentijnsverwenochtend voor (ex)-kankerpatiënten

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Daarom werden op de woensdag na Valentijnsdag (ex)-kankerpatiënten in ziekenhuis St Jansdal extra verwend. 

De afdeling Harderwijk van De Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) organiseerde op deze dag samen met het St Jansdal voor de twaalfde keer een Valentijnsverwenochtend.

De (ex)-kankerpatiënten konden deelnemen aan diverse workshops, zoals een massage, een schoonheidsbehandeling, haarverzorging, of een hand- en voetverzorging. Ook een huid- en oedeemtherapeut was aanwezig. Tijdens de behandelingen kregen de deelnemers veel tips mee voor thuis. De mensen die de workshops gaven, werkten belangeloos aan deze ochtend mee. Tussendoor was er ruim de gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen onder het genot van koffie met lekkers.
 
“Wij zijn blij dat wij patiënten hebben kunnen verwennen en kijken terug op een geslaagde verwenochtend”, vertellen or organisatoren Iris Polman en Mariëtte Aartsen-Go van de BVN enthousiast. Aan het einde van de ochtend kregen alle deelnemers een goodiebag en roos mee naar huis.

Beautycenter@PNC Cosmetics
Therapeutisch Centrum de Berekuyl