Dubbeloptreden 1 april in De Zin Harderwijk

Singer & songwriter Aafke Romeijn, bekend van onder meer haar recente optreden in het tv-programma De Wereld Draait Door, treedt vrijdagavond 1 april op in Centrum de Zin. 

Bezoekers aan het maandelijkse singer & songwriter-optreden in Centrum de Zin worden aankomende vrijdagavond verrast met maar liefst twéé optredens van zeer talentvolle singer & songwriters.

Vóór de pauze is er eerst een optreden van de Amsterdamse singer-songwriter Marcel Hulst.
 
Hulst trakteert zijn publiek op Mountaineer, een bijzondere plaat die hij in 2014 opnam en waarop overwegend akoestische nummers te horen zijn, aangevuld met instrumenten als lapsteel, piano, ukelele, percussie en upright bass. Het resultaat is een dromerige wereld met een soms fluisterende zang als bindende factor, maar waarop ook een paar ritmische songs klinken die alles tot een geheel samensmeden. Mountaineer bewandelt volgens de kenners het pad tussen Americana, Folk en Indie.
 
Na de pauze is de beurt aan singer &songwriter  Aafke Romeijn. Zij studeerde Nederlandse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht en Compositie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Aafke Romeijn bracht meerdere albums uit. Je Doet Je Best Maar verscheen februari dit jaar en bevat net als Chin Ind. Rest. Uit 2014 veel prachtige Nederlandstalige liedjes en een lovende muziekpers. In januari was Aafke Romeijn te zien en te horen in DWDD. De muziekavond in Centrum de Zin begint 20.15 uur. Kaarten à 7 euro vanaf 19.30 uur verkrijgbaar aan de zaal.
 
Luister alvast op aafkeromeijn.nl en www.mountaineer-music.com