Doe auditie voor de Harderwijkse Oudejaarsconference 2020

Na de succesvolle eerste editie van de ‘Harderwijkse Oudejaarsconference’ in december 2018 en eind dit jaar de tweede, maken Theater Harderwijk en Harderwijkse Zaken zich op voor de derde editie in 2020 en zetten audities uit voor de nieuwe conferencier.

De voorbereidingen voor de Harderwijkse Oudejaarsconference 2019 zijn in volle gang en ondertussen werken Harderwijkse Zaken en Theater Harderwijk achter de schermen druk aan de conference 2020, om te beginnen met de zoektocht naar een conferencier.

Wat er wordt verwacht van de lokale conferencier is volgens directeur Priscilla Smit duidelijk: “We zoeken iemand die iets met Harderwijk heeft, hier wonen is niet noodzakelijk. Diegene kan hier ook geboren zijn, op school gezeten hebben of op één andere manier een connectie hebben met de stad.”

Volgens haar is er veel talent uit Harderwijk en wil ze hen de kans van dit podium bieden, samen met de amateurkunsten in de stad. “Het is nogal een taak om het Harderwijkse jaar samen te vatten in een vermakelijke avond, maar er wordt gezorgd voor professionele begeleiding. In ieder geval een regisseur, maar ook met schrijven is ondersteuning. Zij of hij moet het vooral in zich hebben de avond te kunnen dragen, op eigen wijze het verhaal van de stad kunnen vertellen en met nadruk op eigen talenten. Dat is waar we naar op zoek gaan.” Haar advies aan de potentiële nieuwe conferencier luidt dan ook: “Droom groots en ga ervoor!”

Ben jij of ken jij iemand die het lokale nieuws volgt en dit kan vertalen naar een voorstelling in december? Ga naar www.theaterharderwijk.nl voor data en meer informatie.

Bestel hier uw kaarten voor de Harderwijkse Oudejaarsconference 2019


Lees ook:
Sjors & Ruud nieuwe conferenciers Harderwijkse Oudejaarsconference 2019
Oproep aan Harderwijk: creëer nieuws!
 

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info