Sjors & Ruud nieuwe conferenciers Harderwijkse Oudejaarsconference 2019

Het is nog geen juni of de eerste voorbereidingen voor de nieuwe Harderwijkse Oudejaarsconference zijn al begonnen. Na het succes van de eerste conference met Tim Smit, nemen Sjors & Ruud het stokje over. (Bekijk ook de video)

Sjors en Ruud conferenciers Harderwijkse Oudejaarsconference 2019
(Foto: Sjors en Ruud)

Normaal gesproken speelt het duo met hun eigen voorstellingen in het hele land. Voor Sjors voelt dit wel een beetje als thuiskomen. De geboren Harderwijker werd samen met zijn artistieke wederhelft door Theater Harderwijk gevraagd om de conference te maken. ,,Dit soort uitdagingen gaan we graag aan!’’ zegt het duo enthousiast.

Sjors Noordsij en Ruud Moesbergen weten al wel zo’n beetje waar ze het over gaan hebben en zijn druk met het verzamelen van nieuws. Volgens de heren is er dit jaar al meer in Harderwijk gebeurd, dan in het gehele vorige jaar.  ,,Harderwijk leeft echt hoor!’’ 

Met de titel van de conference We zijn er bijna! hebben Sjors & Ruud genoeg haakjes voor de conference.  

,,Veel onderwerpen sluiten perfect aan op de titel. We zijn er namelijk in heel veel gevallen bijna. Er gaat nog een hoop gebeuren in Harderwijk. Denk aan het strandeiland, de Boulevard, het oude gemeentehuis dat wéér in de steigers staat: We zijn er bijna, maar nog niet helemaal.
 
De Harderwijkse Oudejaarsconference wordt georganiseerd door Theater Harderwijk en Harderwijkse Zaken en vindt op vrijdag 13 december om 20:15 uur plaats in Theater Harderwijk. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.theaterharderwijk.nl

Harderwijkse Oudejaarsconference 2019 met Sjors en Ruud