Informatie over de wijnstreken van Hongarije

Een 4 daagse reis naar Hongarije. In deze 4 dagen laten wij zien hoe mooi het land is, hoe heerlijk de wijn smaakt en kunt u ervaren hoe het is om lekker te ontspannen in een thermaal bad, waar Hongarije bekend om is.

Boekt u voor 17 juli dan is de prijs €555,- in plaats van €585,-

Bekijk hier hoe een reis naar Hongarije er ongeveer uit ziet. 

Dag 1: Het programma begint op vrijdag 6 oktober om 12.00 uur in het hotel in Budapest, waar u wordt begroet door uw reisleidster. U gaat dan met elkaar om 12.30 in de touringcar naar het restaurant, waar u een lichte 2 gangen lunch met een glaasje wijn kunt nuttigen. Na de lunch is er een sightseeing tour door Budapest. Na deze tour heeft u wat vrije tijd en kunt u er voor kiezen om een bezoek te brengen aan het Szécheny Thermaalbad, dit is vlak bij het hotel. Om 19.00 uur is het weer verzamelen in het hotel om gezamelijk naar een gerenommeerd dinerlocatie te gaan voor een 3- gangen diner met bijpassende wijnen.

Dag 2:  Om 10 uur vertrek vanuit Budapest naar het eerste wijngebied, Szekszard.  Na inchecken en een kopje koffie in het hotel is er om 13.00 uur een lichte lunch met een glaasje wijn. Om 15.00 uur een eerste wijnproeverij en een presentatie bij een eerste Wijnhuis. Na de proeverij is er even wat vrije tijd tot aan het 3-gangen diner. Het diner is bij een tweede Wijnhuis en na het diner wordt de wijnkelder bezichtigd.

Dag 3: Om 11.00 uur vertrek voor de dagtocht naar het tweede rode wijn gebied, Villány. Om 12.00 uur komt u daar aan en krijgt u een welkomstdrankje en een lichte lunch. Om 13.30 uur kunt u de wijnkelder en terroir bezoeken. Om 15.30 een wijnproeverij en presentatie. Om 19.00 uur wederom een 3-gangen diner. Na het diner kan er eventueel een bezoek worden gebracht aan het rode Wijnfestival. Later die avond met de bus terug naar het hotel bij Szekszard.

Dag 4: Na het ontbijt is het tijd voor vertrek naar Budapest en daar zullen we afscheid nemen komt de reis ten einde.
Kosten voor deze complete reis zijn € 585,00. op basis van een tweepersoonskamer.  Deze reis is exclusief vliegticket, maar uiteraard kan Carla Reiscreaties dat voor u regelen, evenals het transfer van het vliegveld naar het hotel v.v.

Deze reis gaat alléén door bij aanmelding van minimaal 15 personen!

Dit alles uiteraard geheel verzorgd, daar zorgt Carla Reiscreaties wel voor!

Bent u benieuwd naar onze reizen en naar de Hongaarse wijn? Neem dan contact op met Carla Reiscreaties: 06 55331137