Creatieve ruimtes op een toplocatie!

Het zal inmiddels niemand zijn ontgaan, aan de Lorentzstraat 11, de hoofdader van Industrieterrein Lorentz 1 Harderwijk, herrijst een splinternieuw en uniek bedrijfsverzamelgebouw. 

Uniek vanwege de topligging met zo’n 5000 autobewegingen per dag voor je deur maar ook door de creatieve indeling met een verspringende eerste en tweede etage dus 3 werklagen wat een zeer ruimtelijk effect geeft aan deze inspirerende werkplekken

Pand Lorentzstraat 11 Harderwijk

Het gebouw dat voldoet aan de hoogste normen van het bouwbesluit is 8mtr. hoog en telt 8 units met 2 grote op de kop van 330m2 en 6 van 165m2 waarvan er inmiddels enkele zijn verhuurd. Verwachte oplevering staat gepland in de loop van Q4 van dit jaar.

Textline Lorentzstraat 11 bedrijfsunits Harderwijk
 
Qua invulling van de ruimten die zich over meerdere lagen verdeelt, de 1e en 2e etage zijn goed bereikbaar met een heftruck, is er veel mogelijk zoals deels detailhandel, kantoren, showroom, een werkplaats en/of opslag en ook onderverhuur is mogelijk. Er is voldoende ruimte voor signing, de verhuurder plaatst twee grote reclamezuilen zodat je hier ook letterlijk aan de weg kunt timmeren!

Bedrijfsunits Lorentzstraat 11 Harderwijk Textline
 
Kom gerust een kijkje nemen op de bouw om een indruk te krijgen van de ruimte en de vele mogelijkheden die dit unieke pand biedt.

QR code bedrijfsverzamelgebouw Textline Harderwijk