Burendag, voor de deur

Zaterdag 26 september viert Nederland weer Burendag. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt.

Doet u ook mee?

We hebben de afgelopen maanden allemaal gevoeld hoe belangrijk het is dat we omkijken naar elkaar in de buurt. Met Burendag vieren we dat zoveel buurtbewoners klaar staan voor elkaar. Douwe Egberts en het Oranjefonds ondersteunen u daar graag in. Op de website van Burendag vindt u veel leuke ideeën. En iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeld, ontvangt een Burendag feestpakket  via mijn.oranjefonds.nl/#burendaglogin.

Dit jaar is burendag wel net iets anders dan anders
We houden voldoende afstand en vieren het op een veilige manier, voor de deur. Of u nu een tafeltje met koffie en cake wilt neerzetten, een stukje entertainment wilt opvoeren, of simpelweg in de deuropening even wilt babbelen. Burendag vieren we voor de deur!

Doet u mee? Meldt u dan aan bij de gemeente
Dan geven zij het door aan de hulpdiensten (politie, brandweer). Zodat zij weten wat en waar iets te doen is in Harderwijk en Hierden. Aanmelden doet u op de pagina Klein evenement melden.

ZorgDat ondersteunt Burendag van harte
Een goede buur is tenslotte even fijn als een verre vriend. Zij denken graag met u mee en geven waar nodig advies. Dit kan via [email protected] of via 06 12 09 97 99.