Boekpresentatie: Genezen van kanker – boeiende levensreis

Eveline is 23 jaar wanneer ze hoort dat ze lymfeklierkanker heeft. De mededeling dat ze een overlevingskans van 40% heeft en na behandeling geen kinderen meer kan krijgen, slaat in als een bom. 

‘Was het maar morgen’ is een prachtig geschreven levensreis over een intens donkere periode die uitloopt op volledige genezing! Een bemoedigend boek dat je helpt om vol te houden als het leven zwaar is. Een verhaal van hoop

Was het maar morgen…
Dat dacht Eveline vaak tijdens stille en eenzame nachten waarin ze wakker lag van de pijn. Eveline, die net een jaar getrouwd was en volop aan de studie, had het gevoel dat haar wereld instortte toen ze hoorde dat ze een zeldzame vorm van Non-Hodgkin lymfeklierkanker had. De medische behandeling daarvoor zou bestaan uit zes van de zwaarste chemokuren en de grote wens om kinderen te krijgen was vervlogen...
Een periode van pijn, wanhoop en onzekerheid breekt aan. De chemokuren zijn slopend. Desondanks blijven hoop en vertrouwen haar houvast, en ze weet zich in deze intens donkere periode gedragen door familie, vrienden én God.

Eveline neemt je in dit mooi vormgegeven boek op boeiende wijze mee in de pieken en dalen tijdens deze lastige levensfase, die uiteindelijk leidt naar volledige genezing én de geboorte van een kind! Een makkelijk leesbaar boek, dat ondanks de zwaarte van het ziekteproces lichtvoetig geschreven is en dat je in één adem uitleest.
 
De auteur
Eveline Willemsen-de Jong is getrouwd met Sander en inmiddels moeder van drie prachtige dochters! Eveline is tien jaar volledig ‘schoon’ en is volop in de weer met haar baan in het MBO, het moederschap en haar activiteiten binnen een plaatselijke kerk.

Ze is gek op reizen, koffie, de zon en de natuur.
Eveline wil met haar levensverhaal ‘Was het maar morgen’ mensen die kampen met ernstige ziekte bemoedigen om vol te houden.
Het boek ‘Was het maar morgen’ is 210 pagina’s dik en voor € 16,95 Verkrijgbaar bij Boekhandel Sjemen in Harderwijk.
 
Wil je Eveline persoonlijk spreken en je boek door haar laten signeren? Dat kan! Kom dan zaterdag 21 mei tussen 10.30 uur en 12.00 uur langs bij Boekhandel Oase (voorheen Sjemen adres: Smeepoortstraat 15 Harderwijk).

Eveline Willemsen
(Eveline Willemsen)