Bitterballentoernooi HSC 2022

Woensdagavond 25 mei vond na een aantal afwezige jaren het jaarlijkse volleybaltoernooi van HSC plaats in Sporthal de Rumels. Dit keer geen Oliebollentoernooi in december maar een Bitterballentoernooi in mei.

Het uitverkochte Oliebollentoernooi kon eind vorig jaar helaas niet door gaan door Corona maar wat in het vat zit verzuurd niet en dus werd het toernooi woensdagavond groots ingehaald

28 teams uit Hierden, Harderwijk en omstreken streden in de Rumels om de beker. Aangemoedigd door hun supporters speelden teams van zowel volleyballers als niet-volleyballers tegen elkaar in drie poules.

De drie poulewinnaars vochten in de finale de plek om het brons, zilver en goud uit. Team Van den Bos ging er uiteindelijk met het goud vandoor.

Team van den Bos

De avond werd besloten met een loterij en gezellige avond met dj in het bomvolle sportcafé de Rumels. De volledige opbrengst van de loterij en het toernooi gaat naar de clubkas van de Hierdense volleybalvereniging.

HSC wil via deze weg de lokale sponsors van de loterij nogmaals bedanken voor hun bijdragen! Cafe ome Co, De Zuivelhoeve, Bakkerij Wegerif, Slagerij Van de Berg, Koppe begonia, Slagerij van Beek, Oh dear Clothing, De Bourgondiër, Rosefield Hierden, De Ouderwetse bakkerij.

Bitterballentoernooi 2022